Amerikaneren har angiveligt forlænget sin kontrakt allerede i januar, skriver altid velinformerede Der Nordschleswiger

Mike Little var ubetinget en af de bedste backer overhovedet i Metal Ligaen i den forgangne. Offensivt fremragende og defensivt stærk, og han endte med at være den spiller med mest istid overhovedet i hele ligaen. Little noterede mellem 24 og 25 minutter pr. kamp i løbet af sæsonen, og han spillede også en dominerende rolle, da SønderjyskE i januar vandt Continental Cup.

Her scorede han blandt andet det afgørende mål i 4-3-sejren over Neman Grodno, der sikrede SønderjyskE et nødvendigt og vigtigt bonuspoint frem mod den europæiske triumf.

Det skulle være umiddelbart derefter, at SønderjyskE og Little skrev en aftale under for de kommende to sæsoner, skriver Der Nordschleswiger, der dækker SønderjyskE tæt - og altid plejer at være særdeles velinformeret.

Under krisen er det kun den øverste direktion, der er på arbejde i organisationen, og administrerende direktør Klaus B. Rasmussen vil ikke bekræfte, om aftalen er i hus.

- Vi havde meget stor fornøjelse af Mike Little i den netop afsluttede sæson, og det er ikke nogen hemmelighed, at han står langt oppe på vores ønskeliste. Men i den aktuelle situation vil jeg ikke tale om holdet til næste sæson. Det er ikke den rette tid dertil, siger han. 

Der Nordschleswiger mener også at vide, at sønderjyderne formentlig siger farvel til MacGregor Sharp, Josh MacDonald, Phil Lane, Luka Vidmar og Konsta Mäkinen. De to sidste navne i besætningen fra den afsluttede sæson er finske Christian Silfver og amerikanske Justin Maylan. 


Interview: Evan Cowley om sæsonen, situationen og fremtiden Metal Ligaens FAN-PANEL: MacGregor Sharp trådte i karakter fra november og fremad