Blue Fox satser offensivt med de nyeste kontrakter, der fuldender Blue Fox-defensiven med en kending og hans tidligere backkollega fra Sverige.

Blue Fox-tilhængerne kan føle gensynsglæde med eneste tilbagevendende importspiller i form af 25-årige Petter Hansson der kom til Herning i første omgang på et try-out ophold i sidste sæson.

Det skriver Blue Fox i en pressemeddelelse, hvor man præsenterer to svenske backer således: 

Hanssons stærke spil udviklede sig imidlertid til en permanent kontrakt for den svenske back, der havde sat et stort og solidt aftryk på isen i kampene forinden. Den stil fortsatte han sæsonen ud med stor forudseenhed i sit spil, en teknisk begavelse til spillet frem ad banen og ikke mindst en resolut indgriben i det defensive spil der aldrig lod de neglebidende rævefans i tvivl om, at han havde styr på det.

Derfor har det også hele tiden været et stort ønske for Blue Fox-sportschefen Martin Struzinski, at den af New York Islanders tidligere draftede spiller Petter Hansson skulle fortsætte i det midtjyske.

- Vi glæder os meget over at Petter har valgt at spille endnu en sæson for os. Som den eneste import fra sidste sæson på holdkortet siger det en del om hvilken betydning, og hvor stor en værdi han har for klubben. Hans eminente skøjteløb og hans blik for spillet håber vi at kunne udvikle endnu mere på. Nu kender han ligaen fra sidste år og derfor forventer vi også at han kan få en endnu større rolle på holdet til den kommende sæson, siger Martin Struzinski.

Med sit kendskab til ligaen, så er Petter Hansson sikkert også mand for at kunne give hans tidligere back kollega Oskar Drugge lidt dessiner med på vejen om Metal Ligaen.

Det er nemlig lykkedes at fuldende Blue Fox-defensiven med mere offensiv power i form af den 28-årige svenske back Oskar Drugge, der senest kommer fra et ophold i HockeyAllsvenskan og klubben Västerviks IK, der også er klubben hvor Oskar Drugge og Petter Hansson spillede sammen i sæsonen 2016-17.

Opholdet hos Herning Blue Fox bliver den første uden for de svenske grænser, måske også derfor han holder sig tæt på de blå-gule Herning farver. Oskar kan først og fremmest krydre sine offensive instinkter med at være én af de populære højre-fattede spillere, en kvalitet der yderligere bidrager til hans spidskompetencer på bl.a. powerplay, hvilket ifølge sportschef Struzinski kommer til at give Oskar en naturlig stor rolle på holdet.

- Vi tror på at Oskar kommer til at få en stor rolle i næste sæson. Hans kvaliteter i det fremadrettede spil samt hans spilforståelse vil give os en ekstra dimension i spillet. Hans personlighed og evnen til at være en holdspiller er ligeledes noget vi har lagt vægt på.

- For at skabe balance på holdet har vi søgt en back der kan bidrage med individuelle tekniske færdigheder på højt niveau samt sætte sine holdkammerater op til afslutninger, som netop er nogle af Oskars spidskompetencer. Han kommer med et stort drive og en ambition om at gøre en forskel, og med Oskar på kontrakt til den kommende sæson føler vi, at vi har fået hvad vi har søgt efter, siger Blue Fox-sportschefen.

 


Mighty Bulls tilknytter Allsvenskan-forward Aalborg Pirates forstærker sig med canadisk forward