To tætte kampe søndag aften resulterede i nederlag

Måske kiggede du med på Twitch, da Herlev Eagles' E-sportsmandskab i NHL i går debuterede i ESL Pro, den næstbedste europæiske liga i NHL-gaming. 

Her spillede Martin Vibholm Nielsen, Danmarks bedste NHL-gamer, i går for første gang under sine egne klubfarver, da han sammen med sine finske holdkammerater hos Herlev mødte Reality Check i et dobbeltopgør. 

Desværre blev det til to nederlag til Martin Vibholm og co., der tabte med 3-4 og 1-3 mod rivalerne. Nederlagene betød, at Herlev-holdet nu er seks point under slutspilsstregen med 12 kampe tilbage i grundserien. 

- Ærgerligt. Det var to tætte kampe, der blev afgjort på marginalerne. Heldigvis har vi et fornuftigt program tilbage i den sidste del af grundspillet, sagde Martin Vibholm Nielsen efter matchen i aftes.

Allerede i aften er Eagles-mandskabet i gang igen, når det gælder en kamp mod Prowlers E-Sport, der næstsidst i tabellen. Sejr er påkrævet for Herlev. 


SønderjyskE-kvartet samlede over 100.000 kroner ind på cykeltur Europa: Schweiz begynder ikke uden tilskuere, frygter 15 måneders pause