Stemningen var ikke den bedste hos Mario Simionis tropper

Avisen Der Nordschleswiger noterede sig fredag aften, at SønderjyskE's omklædningsrum var lukket 45 minutter efter kampen mod Rødovre. Og det endda efter en sejr. Men sejren var kuriøs. SønderjyskE vandt 7-6 over et Rødovre-hold, der endda manglede to store profiler i Frank Gymer og Gustaf Berling. 

Seks mål imod var slet ikke noget, SønderjyskE-cheferne kunne acceptere. 

- Kampen åbenbarede, hvilke problemer, vi har. Jeg håber, at det her bliver en positiv huskeseddel, eftersom vi trods alt kom igen og endte med at vinde kampen. Men vi bliver simpelthen nødt til at blive stærkere i defensiven. Det går ikke, at vi lader seks mål gå ind på hjemmebane mod Rødovre. Det er Frøs Arena, der bør være en fæstning, og så laver vi sådan noget kun to dage efter et skuffende lokalderby. Så mange fejl må vi simpelthen ikke lave, sagde Klaus B. Rasmussen, administrerende direktør i SønderjyskE-organisationen. 

Det var en kamp præget af mange fejl i SønderjyskE-defensiven, som Rødovre-spillerne smart udnyttede gang på gang og også træner Mario Simioni var rystet. 

- Anders Førster laver gode videoanalyser, men hvad nytter det, hvis spillerne ikke hører efter og passer på. Vi har et hold, der kan spille ´Run & Gun Hockey“, men det er ikke nok. Vi bliver nødt til at spille ud fra en stærk defensiv, hvis vi vil opnå noget som helst. Det er virkelig folk, der bliver nødt til at kapere. Efter jeg vendte tilbage til SønderjyskE har vi lukket 2,5 mål ind pr. kamp i hver sæson. Lige nu er det fem eller seks mål pr. kamp, rasede Mario Simioni. 

SønderjyskE har mulighed for at rette op på defensiven onsdag aften i Odense i en direkte duel om tredjepladsen. 


WH-kaptajn stadig ude: Jesper Jensen skal undersøges af specialist VIDEO: MASSER AF REAKTIONER efter fredagens kampe