Coronaen aflyser for første gang en hel ishockeyliga

Det er en trist dag for både britisk og europæisk ishockey, for i dag har Elite Ice Hockey League meddelt, at sæsonen 2020/21 ikke kommer i gang. 

Det er ledelsen i EIHL-klubberne og ligaens ledelse, der i dag er trådt sammen og har sagt farvel til al ishockey i sæsonen med et lille håb om at kunne spille en eller anden form for ishockey når det nye år begynder.

- Vi har været meget åbne i den forstand, at vi har brug for at få vores fans tilbage i arenaerne for at begynde at spille ishockey igen. Vi benytter et sted mellem 75 til 100 procent af vores kapacitet, og det er den størrelse af tilskuertal, vi har brug for, hvis vi overhovedet skal tilbage. Det er ikke en realistisk option lige nu, siger EIHL's chairman Tony Smith i en officiel meddelelse. 

- Vi kigger på muligheden for "top level"-ishockey tidligt i 2021. Det kan måske begynde sent i januar eller tidligt i februar, og vi kan spille videre indtil sidst i juni, men det er ikke sikkert, det inkluderer alle hold og det er afhængigt af, at tilskuerne får lov at komme tilbage, siger han. 

 


Gode fornemmelser hos Morten Poulsen ODENSE får plads til mellem 800 og 1000 tilskuere