Herning-forwarden kender alle sine holdkammerater inden sæsonen

Herning-forwarden Morten Poulsen er en af Metal Ligaens mest rutinerede spillere, men alligevel er der en "first" for ham frem mod den kommende sæson. Poulsen har nemlig ikke prøvet at begynde en sæson, hvor han tidligere har spillet sammen med samtlige sine holdkammerater på et eller andet tidspunkt i karrieren.

Det siger han til Herning Folkeblad, hvor han også fortæller, at han er vældig fortrøstningsfuld op til sæsonen og at kontinuiteten giver en bedre sæsonstart end i fjor. 

- Det håber jeg da helt klart, men nu må vi se. Jeg har i hvert fald en god fornemmelse.  Jeg synes bestemt, at det ser godt ud. Alle har fået spilletid i »preseason«, og selvom vi selvfølgelig ikke skal være i absolut topform lige fra start, så er vi der, hvor vi skal være, siger Morten Poulsen til avisen.

Poulsen har tidligere været dansk mester med Herning, men det er efterhånden mange år siden. Vi skal helt tilbage til 2011 for at finde hans seneste mesterskab. Det var også den sæson, hvor Poulsen lavede vanvittige 82 point i selskab med Bryan Marshall og Kevin Gardner, der sammen med Poulsen udgjorde et af de mest scorende trekløvere i Metal Ligaens historie. 

Poulsen kommer næppe derop igen, men 22 mål og ditto assister i fjor var heller ikke noget dårligt facit for den både arbejdsivrige og målfarlige mand. 


Mitchell meniskopereret: Ude i 8-12 uger EIHL aflyst: En trist dag for britisk og europæisk ishockey