Målmanden fortsætter på dansk is

Emil Jidskog er klar til endnu en sæson på dansk is.

Den svenske målmand, der foreløbig har spillet halvanden sæson i Herlev går ind til endnu en sæson med Christian Elmose som backup.

Jidskog har stået adskillige år på næst- og tredjebedste niveau i Sverige, og blomstrede da han kom ind på Rødovres hold i sæsonen 2017/18. Siden kom han til Hvidovre, hvor han i en halv sæson stod, inden klubben måtte trække. Derefter hentede Herlev ham som afløser for Clint Windsor og derefter har Jidskog været fast Eagles-mand. 

Herlev Eagles præsenterer ham som følger:

29-årige Jidskog er faldet godt til i den københavnske forstad og ser frem til endnu en sæson i sort. Herlev Eagles har således begge målmænd på plads idet Christian Elmose blev offentliggjort for nogle uger siden.

Herlev Eagles sportschef Nicolai Flindt siger følgende om forlængelsen: 

- Det har været vigtigt for os at få Emil på plads. Han sluttede sidste sæson stærkt og samarbejdet med vores målmandstræner Morten Groser, som startede lige inden jul, har løftet Emils præstationer. Denne udvikling er vi sikre på vil fortsætte i den kommende sæson.

- Vi har i de forgangne 2 sæsoner set Emils niveau, når han får den rigtige hjælp fra holdet, og det er et niveau vi er meget tilfredse med. Samtidig er han og Elmose gode træningspartnere og de flytter sig hele tiden i den rigtige retning, lyder det. 


Continental Cup: Traditionsklubber venter Frederikshavn Continental Cup: Her er hele lodtrækningen