Esbjergensisk trio er nu samlet i samme klub i Deutsche Eishockey Liga

Så blev det offentliggjort, hvor Christian Wejse fortsætter karrieren.

Det var for længst sluppet ud - også af de officielle kanaler - at han skifter til Tyskland, og ikke overraskende ender det med, at Wejse skal spille for Fischtown Pinguins i Bremerhaven. 

Her bliver den tredje mand i en esbjergensisk enklave, der også tæller Anders Krogsgaard og Niklas Andersen og det understreger altså, at Esbjerg virkelig har opflasket en stærk trio i form af Anders Krogsgaard (årgang 96), Niklas Andersen (97) og nu Christian Wejse (98), der nu alle altså er DEL-spillere. 

Christian Wejse har i flere år været i Bremerhavens søgelys, skriver klubben på sin hjemmeside. 

- Selvfølgelig er Christian ikke et ubekendt kort for os. Han er stærk i faceoff-situationerne, viser fysisk styrke, er en "teamplayer" og kan også finde målet. Selvfølgelig skal han bruge lidt tid på at finde sig til rette i DEL, men vi vil forsøge at hjælpe ham så godt, vi overhovedet kan. Jeg glæder mig over, at vi med Christian får endnu en ung - men erfaren - spiller i vores trup, lyder det. 

Christian Wejse var i sidste sæson en af de absolut stærkeste danske spillere i Metal Ligaen og trådte for alvor i karakter i slutspillet, hvor han bar Esbjerg gennem serien mod Frederikshavn i kvartfinalen og ligeledes satte store accenter i semifinalen mod Aalborg. 

Det er ganske logisk, at han nu skifter videre til DEL.


RETRO: ”Efter en træning tænker Patrick måske, at faderen er en idiot” Efter to sæsoner i Danmark: Brett Welychka snupper en tur til Slovakiet