Der skal nye idéer ind i omklædningsrummet, lyder det fra Energy-ledelsen

Esbjerg Energy har droppet pucken og er i fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson. Det betyder altså, at man siger farvel til Mark Pederson, der har været træner i klubben i syv sæsoner. Og det betyder også, at Energy snart er klar med et spritnyt trænerteam, siger formand Søren Mathiasen i en pressemeddelelse. 

- Til hver sæson skal vi sammensætte et nyt hold, og i år skal vi også finde en ny trænerkonstellation. Når alt er åbent og skal gentænkes, bliver man kreativ og nye løsninger udvikles. Vi har været i tænkeboks i forhold til vores muligheder for fortsat at skabe sportslige resultater, udvikle spillerne og give intense oplevelser til alle, der brænder for hockeyen, siger han. 

- Vi ønsker således at bringe nye ideer ind i omklædningsrummet, og vi har afsøgt forskellige veje, og det tegner meget positivt. Det er min klare forventning, at vi inden længe kan offentliggøre fremtidens træner set-up, lyder det fra Søren Mathiasen, der også retter en stor tak til Mark Pederson efter at canadieren i løbet af syv sæsoner har leveret to guldmedaljer og en sølvmedalje til Esbjerg.

- Mark kom med en meget professionel tilgang, og han har åbnet døren til mange agenter i hockeymiljøet, så der også internationalt er skabt kendskab til vores måde at gøre tingene på.

- Derved er vi blevet attraktive, og vi skylder Mark en stor tak for et fantastisk samarbejde og for de mange oplevelser han og assistenttræner Thor Dresler har været med til at skabe i Granly Hockey Arena. Vi blev alle ”part of the hockey family”, og hans motto ”When we stand together” vil for altid være en del af Esbjerg Energy, siger Søren Mathiasen. 


Herlev: Magnus Koch forlænger, Lasse Mortensen hentes ind fra Rødovre MATHIAS MØLGAARD forlænger sin kontrakt med White Hawks