Ønsket om mere spilletid førte svenskeren til Danmark for anden gang i karrieren

Thom Flodqvist fik mere eller mindre den perfekte debut i aftes. Han scorede kampens første mål i kampen mellem Aalborg Pirates og Herning Blue Fox, og han supplerede op med to assister i Aalborgs 4-1-sejr.

- Sikke en god fornemmelse efter det første mål. Det var virkelig skønt. Jeg fik en god pasning og lykkedes med et godt skud, siger Thom Flodqvist til Metalligaen.dk.

Det var – erkendte Thom Flodqvist – ikke Aalborgs højeste niveau i aftes.

- George stod godt i målet, og det var vores held. Han reddede os flere gange, men det var også stærkt af os at vinde uden at vi havde en alt for god aften, fortæller Flodqvist.

Det var ønsket om mere spilletid, der fik Flodqvist til at søge nye veje i karrieren. I Kristianstads IK i Allsvenskan, hvor han spillede under den tidligere Odense-coach Mikael Gath, lykkedes det ikke for Flodqvist at slå igennem. Han spillede fire kampe uden point.

I Aalborg fik han allerede en hovedrolle i sin første kamp.

- Det var fedt at få chancen i powerplay allerede. Det havde jeg ikke forventet. Der var godt tempo i kampen i aftes, og jeg glæder mig til flere kampe af den kaliber. Jeg synes, vi i Aalborg har mange dygtige og intelligente spillere – og samtidig et godt sammenhold. Jeg glæder mig til at arbejde videre, lyder det fra Flodqvist.

Hvad kan du bibringe holdet og publikum i Aalborg?

- Jeg kan forsøge at hjælpe holdet til flere sejre gennem hårdt arbejde og en god offensiv, siger Flodqvist, der tidligere har spillet sammen med både George Sørensen og Julian Jakobsen i Södertälje i Allsvenskan.


Victor Rollin-Carlsson har fået ny inspiration i Herlev Kun himlen sætter grænser for Nikolaj