Den svenske forward var kørt fast i sin tidligere klub Almtuna og glæder sig over at være kommet til en ny liga

En af spillerne bag Herlevs ganske store succes i indeværende sæson er den svenske forward Victor Rollin-Carlsson. Han har foreløbig leveret 17 point i 12 kampe, og har været en tredjedel af Herlevs farlige førstekæde med Brett Thompson og Johan Skinnars som de to andre.

Det har man lagt mærke til Uppsala, hvor Victor Rollin-Carlsson har sit ishockeyophav og i øvrigt har spillet de fleste sæsoner i sin karriere. Victor Rollin-Carlsson blev for nylig interviewet til Uppsala Nya Tidning (UNT).

Her fortæller forwarden, at han virkelig trives godt, og han er blevet inspireret af at møde nye mennesker i ishockeymiljøet efter mange sæsoner i Almtuna, hvor han med egne ord var kørt lidt fast.

- Det er anderledes hockey her i Danmark end i Allsvenskan. Holdene spiller mere offensivt, og det er en sjovere form for ishockey her, siger Victor Rollin-Carlsson.

Om kvaliteten i den danske liga siger han:

- Det er meget forskelligt fra hold til hold – og det er forskelligt fra hvilken femmer, man står overfor på isen. Alle hold har gode første- og andenkæder, men det kan være bredden, som driller lidt, konstaterer den tidligere Allsvenskan-spiller overfor Unt.se.

Her understreger Victor Rollin-Carlsson også, at oplevelsen i Herlev foreløbig har været så god, at han sagtens kunne tænke sig at fortsætte udenfor Sverige i de kommende sæsoner.


Christopher Frederiksen håber på "mere landshold" og melder sig klar til fredag Flodqvist: Fedt at få chancen i powerplay allerede