Olivier Dame-Malka bliver ny back hos Mighty Bulls

Rødovre Mighty Bulls er glade for at kunne byde velkommen til den fransk-canadiske back Olivier Dame-Malka, der i dag præsenteres i en pressemeddelelse hos Vestegns-klubben. 

Det sker med følgende ord: 

Den 31-årige back har erfaring fra det franske landshold, som han har repræsenteret til to VM-slutrunder, og har også et fransk og et rumænsk mesterskab på CV’et.

Han blev født i Montreal og har spillet sin juniortid i QMJHL-ligaen, én af de tre stærke canadiske CHL-ligaer som dækker den østlige del af landet. CV’et tæller 21 AHL-kampe og 169 ECHL-kampe, ligesom han har spillet 5,5 sæson i den bedste franske liga for Dijon, Rouen, Grenoble og Nice.

Dame-Malka har også været forbi den slovakiske liga og spillede i sidste sæson for rumænske ASC Corona Brasov Wolves, der både spiller i den rumænske samt i den ungarske liga. Holdet vandt det rumænske mesterskab og vandt grundspillet i den ungarske liga, hvor de dog efterfølgende tabte i slutspillets finale.

Cheftræner Thor Dresler om holdets nye back:

- I Olivier har vi fået en back med god erfaring. Han har bl.a. spillet to VM for Frankrig, hvor han så sent som til VM i Bratislava i 2019, spillede i back-par med Antonin Manavian. Det har derfor været naturligt at tale med Antonin om Oliviers egenskaber både på som udenfor isen, og Antonin havde kun gode ting at sige om ham.

- Vi har selvfølgelig også set en del video på ham, og vi kan se, at Olivier gør et solidt arbejde i egen zone, har en god bevægelighed, et fornuftigt skud og at han spiller med en enorm stor intensitet - særligt i nærkampene. Alt dette er noget, som vi har en stor tro på, vil hjælpe os meget i den kommende sæson, lyder det fra Dresler.

Kontrakten er gældende for den kommende sæson.


CODY DONAGHEY bliver holdkammerat med Jaromir Jagr DOBBELT guldvinder forlænger med Rungsted