Den 24-årige back Morten Jensen forlænger kontrakten med de forsvarende mestre

En af de bedste danske backer i Metal Ligaen fortsætter hos de forsvarende mestre Rungsted Seier Capital. Morten Jensen præsenteres således af klubben: 

Morten Jensen kom til Rungsted i 2017, og viste sig fra starten at være en lovende ung back, med et stort offensivt potentiale.

I den første sæson blev det til en pokalfinale og bronzemedaljer, men året efter gjorde Morten og Rungsted Seier Capital holdet rent bord, med en grundspilssejr, en pokaltitel og et dansk mesterskab.

De flotte præstationer gjorde at Morten fik tilbudt en kontrakt i Allsvenskan, men allerede året efter vendte han tilbage til Rungsted, hvor det blev til endnu en grundspilssejr og endnu et dansk mesterskab.

I den forgangne sæson bombede Morten Jensen sig ind på Metal Ligaens backtopscorerlistes andenplads med 42 point i grundspillet, kun overgået af Shane Hanna, og var dermed den mest producerende danske back.

Herudover blev det til otte point i slutspillet, på vej mod endnu et mesterskab.

-Jeg trives godt i Rungsted og derfor var det naturligt for mig at forlænge kontrakten for yderligere én sæson siger Morten Jensen til rungsted.is. 

- Vi har et rigtigt godt omklædningsrum hvor der altid er en fantastisk stemning, og jeg har trænernes tillid i afgørende situationer, hvilket jeg selvsagt er glad for slutter Morten Jensen.

Jensen fortsætter selvfølgelig i trøjen med nummer 33 på ryggen.


Fransk-canadisk back tilslutter sig Rødovre RETRO: Lykkes det endelig Heinz og Jens at komme til OL?