Den stærke center er tilbage i hjembyen efter et halvt år i franske Amiens

Nu er det sikkert og vist. Christopher Frederiksen vender hjem til dansk ishockey, hvor han i den resterende del af sæsonen skal tørne ud for Frederikshavn White Hawks. Det bliver konsekvensen af, at den franske Ligue Magnus er lukket ned på grund af Corona-pandemien, og at Frederiksen gerne af familiære årsager ønsker at være i Frederikshavn igen. 

Det skriver nordjyderne i en pressemeddelelse, hvor Frederiksen præsenteres således:

Han behøver vel ikke nærmere præsentation, da det kun er et halvt år siden vi sagde farvel til ham, da han skulle ud på sit franske eventyr. Et eventyr, der desværre er blevet spoleret af Corona, hvilket har gjort at den bedste franske Ligue Magnus er lukket ned, og man ikke ved om den kommer i gang igen i denne sæson.

Derfor blev det blot til syv optrædener for Amiens, der ud over et aflyst Continental Cup, nu også må se en helt lukket liga. Samtidig har det været et stort ønske for Christopher at vende hjem, så han kan være sammen med familien i en svær tid for dem.

Vi har skrevet en kontrakt med Christopher Frederiksen for resten af denne sæson, plus to sæsoner mere. Vi kalder det et scoop, og glæder os ualmindelig meget til at få Christopher hjem igen. Hans seneste sæson for White Hawks kastede hele 43 point af sig, hvor han var i en giftig kæde med Dane Fox og Aleksandr Bumagin.

White Hawks forventer, at Christopher Frederiksen allerede fredag debuterer i tv-kampen i Rungsted i morgen. 


Familiære årsager og nedlukning medvirkende til Frederiksens hjemkomst Jeppe Holmberg er stoppet i Odense Bulldogs