Henrik Andersen håber at stable en fest på benene i november

Det var en glad Frederikshavn White Hawks-direktør Henrik Andersen, der kunne gøre status efter Continental Cup-lodtrækningen fredag formiddag.

Ikke blot kunne White Hawks glæde sig over, at Unia Oswiecim og Miercurea Ciuc ligner overkommelige modstandere, frederikshavnerne slipper også med en lang tur til Polen eller Rumænien - og kan måske tage udebanen i en eventuel finaleserie i stedet for. 

Så langt, så godt. Henrik Andersen håber, at White Hawks kan få skabt en gedigen fest i november, når det går løs.

- Økonomisk var det den bedste løsning for os. Sportsligt ser det heller ikke helt tosset ud, må jeg jo indrømme. Vi fik det nemmeste hold fra det øverste seedningslag og vi har hjemmebane. Og nu gælder det bare om at få skabt en festlig weekend. Vi er stolte over, at vi har fået arrangementet, og nu skal vi til at planlægge. Det er jo 18 år siden, vi sidst har spillet med i Europa, så lad os lige få genopfrisket hukommelsen, griner Henrik Andersen.

Han er helt i præmissen, at der næppe kommer frygtelig mange tilskuere udefra til Frederikshavn og at han ikke kan forvente samme storm af tilskuere, som for eksempel Nottingham bragte til Vojens i sidste sæson.

- Men vi håber der kommer lidt udefra, og så ved jeg, at der er en del polakker og rumænere, der arbejder i Nordjylland. Det vil også give mening at prøve at aktivere dem. Et par hundrede udenlandske fans er måske realistisk for os, siger Henrik Andersen. 


Øget tilskud: 270.000 til White Hawks fra Frederikshavn Kommune Continental Cup: Traditionsklubber venter Frederikshavn