Gæsterne sejrede sikkert i returkampen i det sønderjyske

SønderjyskE-Odense 2-5 (1-1, 0-2, 1-2)

For en uge siden sejrede SønderjyskE 5-0 mod et decimeret Bulldogs-hold. I aften var det en bredere fynsk trup, der fik revanche mod et skadesramt hjemmehold, der var uden Gustav Nielsen, Rasmus Lyø, Nikolaj Krag (alle skadet) samt den nybagte far Daniel Kønig.

Matchens første tyve minutter var en rodet omgang, hvor gæsterne startede bedst, mens SønderjyskE fik mere flow i spillet i periodens sidste halvdel. To mål blev det til.

Først scorede sønderjydernes nye amerikaner Jacob Panetta i power play og bare sekunder senere udnyttede svenske Joakim Thelin en stor fejl i hjemmeholdets defensiv til en fortjent udligning.

I anden periodes indledning lignede det sønderjyske guld-tømmermænd. Hjemmeholdet stod som forstenede og det udnyttede de snu gæster iskoldt til at passere Tobias Vilykke to gange.

Resten af perioden bød ikke på de store højdepunkter, men sluttede af med en sen sønderjysk udvisning, der gav fynboerne et tidligt power play i matchens sidste tyve minutter. Det udnyttede udeholdet med en flot kombination, hvor Jeppe Korsgaard havde sidste stav på pucken.

Og var kampen ikke lukket der, blev den det kort efter, da Odense satte 5-1 scoringen. Derfor var det ren kosmetik, da kaptajn David Madsen smed skiven ind til 2-5. Fortjent sejr til gæsterne, der bød ind med mest og var skarpest i en ellers noget tam og rodet “sommerkamp”, der havde trukket flotte 1552 tilskuere til Frøs Arena.

HERLEV EAGLES SLOG Cardiff Devils med 4-1 Öhman og Downing sikrede Esbjergs første test-sejr