Store roser fra Olaf Eller til Frederikshavns playmaker

Frederikshavns førstekæde bestod i den forgangne sæson af Christopher Frederiksen, Alexander Bumagin og Dane Fox, og det var ikke kun de to stærke imports, der imponerede. Også Frederiksen fortsatte den fremgang, han stille og roligt har leveret de seneste sæsoner, og han imponerede i den grad DIU's talentchef Olaf Eller, som vi har bedt gennemgå sæsonen 2019/20.

- Jeg har fulgt ham siden han var med til at starte U20-landsholdets lange rejse op i den bedste gruppe. Han var med i Sanok i Polen i 2014. Det er ved at være mange år siden, og jeg synes, at Christopher Frederiksen - godt nok pakket godt ind af Bumagin og Fox - leverede en fremragende sæson, siger Olaf Eller. 

- Jeg er spændt på, om han har det mentale niveau til at tage et nyt skridt i den kommende sæson. Det håber jeg virkelig, han har, siger Olaf Eller. 

Christopher Frederiksen lavede 43 point i 47 kampe for Frederikshavn og leverede dermed pointmæssigt sin absolut bedste sæson overhovedet i karrieren. 

Hør hele vores podcast med Olaf Eller lige her: 

 


Sverige: Luleå-fans samlede 50.000 kroner ind til god mad til plejepersonale Frederikshavns individualister havde ført dem forbi Rungsted