Fra 1. september ophæves forsamlingsforbuddet i Danmark

Der var glade nyheder for danskerne her til morgen, hvor et stort flertal i Folketinget leverede en større genåbningsaftale, der blandt meget andet åbner for indendørs arrangementer uden restriktioner.

Først smides mundbindene og det skal være sommer herhjemme, og når det bliver 1. september står der i nemlig aftalepapiret, at det indendørs forsamlingsforbud ophæves, og fortolker undertegnede alting korrekt, så betyder det, at Metal Ligaen - MED TILSKUERE - er klar til den kommende sæson. Frem til 1. oktober bliver det dog med Coronapas som en aktiv medspiller. Derefter sløjfes også den forhindring. 

Og det er jo en skøn nyhed for alle de ishockeyfans, der i en hel sæson har hungret efter at se ishockey på andet end TV2 Sport og Livestreams. 

For spillerne og alle vi andre, der har været privilegeret og som presse mm. har fået lov at være i hallerne i løbet af sidste, bliver det fantastisk at få stemning og atmosfære tilbage i arenaerne til den kommende sæson.

Mon ikke der kommer godt tryk på salget af sæsonkort i de kommende uger? 

NB: Indtil 1. september er der ifølge genåbningsaftalen, som du kan se i sin helhed lige her, stadig krav om sektionering i forbindelse med indendørs arrangementer, hvor der også skal vises Coronapas. Det bliver med op til 3000 tilskuere i sektioner á 500 tilskuere og med de foranstaltninger, som de fleste efterhånden kender så godt "ude fra samfundet". 

 


Joachim Linnet: Herlev var sidste chance for at spille med min bror MATT SALHANY fortsætter i SønderjyskE i endnu en sæson