Esbjerg-forwarden erklærer sig klar til at spille sæsonen færdig uden skader

Endelig er Grayson Downing tilbage på is igen for Esbjerg. Forwarden med den fine fortid spiller efter en længere pause igen i aften mod Herlev, og siger i dagens udgave af JydskeVestkysten, at han er klar til at fuldføre sæsonen.

Downing erkender gerne, at Esbjerg har haft problemer med spillet og resultaterne på det seneste. Men samtidig har han fuld tiltro til sit mandskab i den resterende del af sæsonen.

- Sporten er nådesløs, når det gælder kropssprog. Hvis du viser den mindste tvivl eller frustration, smitter det negativt af på dine holdkammerater, og samtidig giver det modstanderen noget ekstra energi. Der er ingen tvivl om, at vi lige nu har mistet noget af vores ”swagger”, men det skal vi finde igen sammen, og vi skal vise, at vi tror på hinanden, siger Grayson Downing til avisen. 

Samtidig betoner han, at han tror, at gruppen i Esbjerg kan udrette noget stort.

- Kig på St. Louis Blues i NHL. De lå sidst i starten af januar sidste år, de endte med at vinde Stanley Cup. Vi har haft en lidt svær periode, men nu er alle mand klar, så nu skal vi ramme en stime af gode resultater, og det starter tirsdag aften, siger Grayson Downing.

Esbjerg møder Herlev i aften (tirsdag) klokken 19 i Granly Hockey Arena. 


Murray: Vi blev ramt af "lidt tømmermænd" OPTAKT: Herning Blue Fox-Odense Bulldogs