Shane Hanna blev matchvinder i endnu en tæt kamp i rækken af opgør mellem Herlev og Rungsted

Herlev Eagles-Rungsted Seier Capital 4-5 (1-1,1-3,2-0) 0-1 Sjællandsk lokalderby mellem to skadesplagede mandskaber, der begge manglede en håndfuld spillere plus minus. Det endte Rungsted med at komme bedst ud af efter endnu en tæt kamp mellem de to mandskaber. Shane Hanna blev matchvinder i overtiden med sit 5-4-mål.

Luis Blak Olsen var igen kaptajn for Herlev i Riekkinens fravær, og Christian Elmose havde lidt overraskende fået starten i målet, mens Nihlstorp stod for Rungsted. Han blev hurtigt testet af Thörnberg, mens Pison – igen startende som back – havde et par gode hug i en jævnbyrdig åbningsfase.

Alex Wideman kom først på målscorerlisten, da han var over en retur fra et Rasmus Andersson-skud. Herlev meget tæt på en udligning kort efter, da Magnus Molge missede åbent mål, og hjemmeholdet fik udlignet inden første periode var ovre, da Jonsson, Asperup og målscorer Thörnberg kombinerede sig til 1-1-målet.

Rungsted satte et hurtigt mål i anden periode, da Pison droppede pucken til Rasmus Andersson, der smadrede den ind til 2-1 i gæsternes favør. Herlev svarede hurtigt igen efter et dårligt skifte hos Rungsted. Filip Owesson tog sagen i egen hånd og var sikkerheden selv alene med Nihlstorp.

Rasmus Andersson var ikke færdig endnu med sit andet mål på tre minutter. Endnu engang med et kanonskud til 3-2 i Rungsted-favør i det 27. minut. Der var i den grad knald på i anden periode, hvor Rasmus Andersson var tæt på at fuldende sit hattrick med et stolpeskud.

I stedet fik Nichlas Hardt scoret til 4-2 efter 32 minutter i Rungsteds første overtal, og det var også stillingen efter de midterste 20 minutter.

Herlev arbejdede hårdt i tredje periode, men Cristopher Nihlstorp var stensikker og tog blandt andet en næsten umulig puck fra Filip Owesson. Længe så det ud som, Rungsted-defensiven holdt sikkert stand som tirsdag mod Esbjerg, men Daniel Baastrup-Andersens reducering små fem minutter før tid skabte spænding. Hans skud var en fin kulmination på et flot opspil og pludselig fik Herlev momentum.

Blot et minut senere fik Herlev udlignet. Matthias Asperup var snarrådig, da en løs puck dumpede ned foran ham og pludselig var den 4-4 med tre minutter igen. Hampus Gustafsson blev udvist kort efter, men Herlev udnyttede ikke den store mulighed.

Set over 60 ordinære minutter havde Rungsted været bedst, og derfor var det også fair nok, at Shane Hanna blev matchvinder i overtid for Rungsted – også selv om Herlev havde fat i pucken i de to første minutter af overtiden, dog uden at udnytte mulighederne.