Ørnene har overtaget et ESL-franchise fra finsk klub

Herlev Eagles lancerede for nyligt et E-sportshold i NHL, der spiller i ECL PRO, som er den stærkeste europæiske liga indenfor det populære spil. Martin Vibholm Nielsen, der selv har en fortid i Herlev som "rigtig ishockeyspiller", er det danske islæt på holdet, der ellers består af ni finske spillere.

Holdet spiller i den næstbedste række, og Herlev Eagles har overtaget franchiset fra den finske klub Kouvala Screaming Eagles, der altså nu her i sæsonen er blevet til Herlev Eagles. 

Herlev-mandskabet ligger for øjeblikket lige under stregen til slutspillet, hvor otte hold dyster om oprykning til den bedste liga ECL Elite. 

Og er man ishockeysulten, kan man i morgen aften klokken 20 se Eagles møde holdet "Reality Check", der ligger nummer fem i tabellen. De to hold mødes to gange i løbet af aftenen og vi har mere fra Martin Vibholm Nielsen inden matchen i morgen. 

I øvrigt er der flere af de store europæiske klubber, der har hold i Herlevs liga. Både Zürcher SC fra Schweiz og svenske Växjö har hold med i ECL PRO, mens eliteligaen eksempelvis tæller hold, der hører til klubberne i Linköping, Färjestad og Luleå, der alle spiller i SHL. 


Martin Lefebvres trøje blev den dyreste: Aalborg fik 110.000 kroner for trøjer Thomas Bjuring til Politiken: Usikkerheden er enorm