Umuligt at sige noget om fremtiden, siger Aalborg-direktøren

Det varer ikke længe, før Thomas Bjuring tiltræder som kommercielt ansvarlig i Danmarks Ishockey Union, men indtil månedsskiftet er hans stilling stadig direktør i Aalborg Pirates, og i den eller de anledninger udtaler han sig til Politiken, hvor han fortæller om den nuværende situation i dansk ishockey og Metal Ligaen. 

- Det er en usikkerhed af kaliber, vi står over for nu. Hvis omsætningen fra kampdage udgør 20-25 procent af en klub, er der ikke andre steder end holdkortet at skære ned på. Eller administrationen. Derfor ved klubberne ikke, hvilken forfatning vi er i, før vi får nogle indikationer af, om vi kommer til at spille foran ingen, 500, 1.000 eller flere tilskuere. Usikkerheden er enorm, siger Thomas Bjuring til Politiken. 

- Hvis vi skal holde afstand i et år, kommer jeg til at tvivle på den professionelle eksistens af de tre store holdsportsgrene, forudsiger han ganske dystert - men håber og tror i samme øjemed på at komme i gang i efteråret.

- Der skal jo nok med stor sandsynlighed afvikles kampe med restriktioner, også efter 1. september, men lad os komme i nærheden af noget, der minder om at kunne udnytte omkring halvdelen af kapaciteten i hallerne, samtidig med at vi tager forholdsregler i form af afstand mellem folk, siger Thomas Bjuring til Politiken. 


Herlev Eagles E-sportshold spiller i morgen mod "Reality Check" Mads Eller skifter fra Rødovre: På nyt udlandseventyr