Den livlige angriber skal ud på et nyt spor i karrieren

Efter tre sæsoner, hvor Mads Eller har været en af de mest markante spillere hos Rødovre Mighty Bulls, skifter den hurtige angriber nu klub. Det skriver Rødovre Lokal Nyt, der har talt med direktør Bjørn Sørensen.

4. maj offentliggøres det, hvor Mads Eller skal hen, men det står fast, at han skifter til en klub i udlandet, siger direktøren.

- Vi har naturligvis dialog med flere spillere og en af dem har været Mads Eller, som ønsker at prøve sig af i udlandet. Der er ikke noget dramatisk i det, men han vil gerne forsøge lykken i udlandet og det skal han selvfølgelig have lov til. Vi ønsker derfor Mads held og lykke i sin nye udenlandske klub og han er naturligvis altid velkommen tilbage i Rødovre Mighty Bulls, siger Sørensen til avisen. 

Mads Eller har tidligere været i udlandet, hvor han har spillet juniorhockey i Sverige og ikke mindst i Canada, hvor han vandt den største titel overhovedet - Memorial Cup med Edmonton Oil Kings. Desuden har han spillet i ECHL, inden han vendte hjem til Danmark og vandt sølv med Gentofte i 2016/17. Siden har han altså været i Rødovre og nu lokker udlandet igen for Eller. 


Thomas Bjuring til Politiken: Usikkerheden er enorm Det ligner en helt ny målmandsduo i Rungsted til næste sæson