Niclas Heinerö skadet i kampen mod Odense 13. oktober

Spekulationerne om, hvorvidt Niclas Heinerö ikke kunne spille mere for Herlev i indeværende sæson, har taget til på det seneste. Det er sket efter, at den stærke svenske forward ikke har været med i Herlev Eagles' lineup i en lille måneds tid. 

Nu meddeler Herlev Eagles, at det Niclas Heinerö desværre kan misse hele sæsonen. Det skriver ørnene i en pressemeddelelse. 

I kampen mod Odense d. 13. oktober pådrog Nicklas Heinerö sig en alvorlig skade, da han fik en modstanders stav ind under skøjten i en kraftig acceleration. Efter flere scanninger og undersøgelser er den endelige dom nu kommet, skriver Herlev.

- Niclas undgår operation, men forventes ude for resten af sæsonen. Han er endnu ikke skrevet af holdkortet og det er ikke besluttet om vi skal søge efter en erstatning, lyder det.

Herlev har fyldt op med ni udlændinge, men har altså som ovenfor skitseret mulighed for at skrive Niclas Heinerö af holdkortet. 

Heinerö har fem SHL-sæsoner og otte sæsoner i Allsvenskan på bagen og gjorde et godt indtryk i Herlev, indtil han altså blev skadet.

Foreløbig står han noteret for hele 16 point i blot 12 kampe i Metal Ligaen. 


OPTAKT: SønderjyskE-Rødovre Mighty Bulls RETRO: Far og tre sønner i samme kamp