Kampstart 19:30 i Frøs Arena

Da de to hold senest mødtes, vandt Rødovre Mighty Bulls med 6-5 på et nærmest ”sidste sekunds-mål” af Frank Gymer. Det var efter det resultat, at Mario Simioni tog afsked med sønderjyderne, hvor han altså nu er erstattet midlertidigt af Anders Førster.

Samme Førster sagde i går i et interview med Der Nordschleswiger, at han ikke ønsker at være cheftræner sæsonen ud, men blot hjælper til i en svær periode. Så direktør Klaus Rasmussen må altså fortsætte med at søge, mens Metal Ligaen fortsætter. I aften altså med en kamp mod Rødovre.

- Det er ingen hemmelighed, at vi har været lidt nede på folk, og de seneste ugers begivenheder har været hårde på flere områder, siger SønderjyskE-backen Daniel Kønig Hansen til klubbens hjemmeside.

- Rødovre vandt over Herning så sent som tirsdag aften og i søndags pressede de Herning til det yderste. Det er et hold der aldrig giver op, så det er vigtigt at vi spiller 60 minutters fokuseret og disciplineret ishockey, lyder det.

Rødovre kommer fra to helt lige opgør med Herning, hvilket i sig selv er ganske imponerende. Herning havde en længere stime af sejre – otte kampe – inden tirsdagens kamp, hvor Rødovre ganske enkelt nægtede at give op. Det var det, der kendetegnede Mighty Bulls i begyndelsen af sæsonen, og noget tyder på, at det gear er fundet frem igen.

Derfor er Rødovre farlige for alle hold, og der skal ikke mere end et par sejre til, før Mighty Bulls for alvor æder sig ind på de foranliggende mandskaber. Rødovre er kun fire point efter Herlev og fem point efter Esbjerg.

Det forventer vi: En tempofyldt hockeykamp mellem to hold, der har succeser med i bagagen. SønderjyskE i favoritrollen med hjemmebanen og den lidt mindre isflade i Vojens.

Statistikken: Villiam Haag har sneget sig op på 10 mål som den første SønderjyskE-spiller i denne sæson. Rødovres Sami Moilanen står foreløbig som bedste målscorer hos Mighty Bulls med ni scoringer.

Historikken: SønderjyskE vandt den første kamp 5-2 hjemme i Frøs Arena, men Rødovre tog revanche med 4-3 hjemme i Rødovre Centrum Arena.

Skader/karantæner: Matt Spencer, Gabriel Desjardins og Jacob Schmidt-Svejstrup sad ude for SønderjyskE i tirsdagens kamp mod Rungsted. Hos Rødovre var Mikkel Jensen og Nikita Ahtonovs ude i kampen mod Herning.  

Metalligaen.tv: Michael Damsted er på plads i Frøs Arena, hvor han på kompetent vis guider dig igennem de 60 minutter.

Hold øje med: William Pelletier træder mere og mere frem som en af flere lederskikkelser på SønderjyskE-holdet. Hos Rødovre scorede Kyle Hallbauer det afgørende mål tirsdag. Han er sulten efter mere.


OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Herning Blue Fox Herlev-stjerne ude på ubestemt tid