Eagles havde chancer til alle tre point, men endte med 4-3-sejr i overtid mod det ukueligt fightende Odense-hold

Herlev Eagles - Odense Bulldogs 4-3 (2-0,1-2,0-1) 1-0

Der var vigtige point på spil i Herlev, da Odense Bulldogs var på besøg. Herlev skulle bruge dem til at lægge afstand til netop Odense, men også i et forsøg på at komme til Final4, mens Odense skulle bruge dem i bunden af tabellen for at komme højere op i tabellen.

Eagles kunne stille til kampen i stærkeste opstilling, mens Odense var uden Lucas Bjerre Rasmussen og Jakob Wittendorf i opstillingen.

Det begyndte som en meget chancefattig kamp, hvor ingen af holdene kom til de store chancer. Odenses største mulighed kom efter små seks minutter, da Niklas Tikkinen afleverede pucken ind foran eget mål, og ramte Jidskog på benskinnerne. Cirka halvvejs i perioden måtte Lukas Lundvald Nielsen skjøte ud i omklædningen efter en tackling i banden.

Herlev fik mere overtaget i kampen, og det var tæt på 1-0, da Johan Skinnars tog turen gennem Odenses defensiv, men han overplacerede skuddet. Det blev 1-0 ved Brett Thompson, da han havde listet sig frem til offensiv blueline i forbindelse med en udskiftning.

Johan Skinnars fandt Thompson, der skøjtede ned og sendte pucken i nettet til Herlev-føring.

Odense kom til sporadiske muligheder, blandt andet da Yannick Vedel driblede gennem Herlevs defensiv, men Jidskog stoppede ham. Det lignede 1-0 efter 1. periode, men Alexander Lindqvist-Hansen trampede sig igennem på wingen og skar ind foran Evan Cowley og lå pucken i nettet til 2-0.

Odense kom godt ud til 2. periode, og allerede i første minut havde Henry Hardarsson en god mulighed for at reducere, men Jidskog var på plads.

Han kunne dog ikke gøre det store, da Hardarson tæt under mål kunne sende pucken i nettet til reducering. Odense fik også udlignet til 2-2, da Vojtech Komarek sendte sin egen returpuck i nettet efter en to mod en-situation.

Odense var ovenpå, og spillede god hockey, men måtte tage et skridt tilbage, da Daniel Baastrup-Andersen blev sendt i bad efter en tackling på Oliver Reuter i banden. Herlev var meget tålmodige i deres powerplay, men det var tæt på at koste. Mike Daugulis og Yannick Vedel kom mod mål, men på en eller anden måde røg pucken ikke i nettet og kort efter blev Herlev fem mod tre.

Herlev spillede pucken sikkert rundt, og Victor Rollin Carlsson kunne sende pucken i nettaget til føring på 3-2 til Herlev.

Herlev startede ud i 3. periode med flere gode muligheder til at komme på 4-2, men det var Odense, der fik udlignet, da pucken hoppede og dansede rundt foran Jidskog i Herlevs mål. Lukas Lundvald, der var kommet tilbage til kampen i starten af 2. periode, var målscoreren.

Herlev så flere gange ud til at blive lidt frusteret over dommerne, der ikke altid lige dømte deres vej, og havde et par tvivlsomme kendelser, der gik mod Herlev.

Resten af perioden var ikke køn ishockey, hvor der var en del fejlafleveringer fra begge holds side.

Den ordinære tid endte med 3-3, hvilket betød overtid. Her skulle der kun spilles 32 sekunder, før Niklas Tikkinen rundede Cowley og let kunne ligge den i det tomme mål.

4-3 til Herlev og reelt set et mistet point for Herlev i denne kamp, hvor man skulle have haft alle tre point. Odense kæmpede dog rigtig flot i stort set hele kampen og det gav igen pote i form af point. I øvrigt Odenses tredje 3-3-kamp i træk i ordinær spilletid.

Rungsted var mest effektive i Esbjerg og vandt 2-1 Sønderjysk powerplay sikrede sejren i Rødovre