Midtjyderne har en minimal trup tilbage til kampen i Aalborg i morgen

Herning Blue Fox havde ikke mange spillere tilbage at skyde med i aftes mod Esbjerg, hvor det væltede ind med først skader og siden positive Coronatests. I forvejen var Bjørn Uldall, Daniel K. Nielsen, Peter Eg Larsen, Pontus Netterberg og Mads Christensen ude.

Førstnævnte kunne også skrive sig på Corona-sygelisten sammen med assisterende træner Dan Jensen, Brodie Dupont, Jakob Jessen og Anders Poulsen, så smitten har virkelig taget fat i det midtjyske omklædningsrum i disse dage. Oveni røg Mathias Bau Hansen og Mark MacMillan ud, mens Morten Poulsen måtte slide sig gennem den sidste del af kampen. 

Helt vanvittig situation i Herning, der havde hjælp af unge spillere som Philip Vesterby og Jeppe Pyndt i aftes mod Esbjerg, hvor det med hiv og sving lykkedes at hive en 6-5-sejr hjem i overtiden. 

Omvendt er der næppe tvivl om, at Herning får problemer i Aalborg søndag eftermiddag. Der har været intensivt testarbejde hos Blue Fox i de seneste dage.

- Det er udgangspunktet, at vi spiller lørdag. Nu skal vi alle testes lørdag, og så skal vi søndag gennem hurtig-test hos Falck, fordi det ikke er sikkert, at vi kan nå at have svar på prøver fra lørdag, siger direktør for Blue Fox, Torben Skovsgaard, til Herning Folkeblad.


VIDEO: Højdepunkter fra Odense Bulldogs-SønderjyskE Simioni: Little tilbage 27. december, Prapavessis ude i længere tid