Set over de sidste 30 kampe var vi det bedste hold, lyder det fra Herning-træneren

Ben Cooper har været en succes i Herning Blue Fox. Selv i krisetider først på sæsonen stillede ingen spørgsmålstegn ved canadierens arbejde, der også fik Herning til at katapultere op gennem tabellen op til det slutspil, der aldrig blev til noget.

Derfor er det ikke nogen overraskelse, at han bliver i klubben i den anden sæson af den 1+1-kontrakt, som Herning skrev med ham inden sæsonen. 

- Vi har i den grad et arbejde, vi skal have gjort færdigt. Vi har arbejdet benhårdt og målrettet frem mod det her. Vi begyndte med nogle dårlige resultater, men set over de seneste 30 kampe har vi været det bedste hold. Vi slutter af med fem sejre på stribe. Med to sejre i en tom hal beviste det her hold virkelig noget, sagde Ben Cooper til Herning Folkeblad efter sæsonafslutningen. 

Samme toner lød fra rutinerede Daniel K. Nielsen, der fylder 40 år til oktober. 

- Den aktuelle situation bliver naturligvis ekstra ærgerlig, fordi vi har haft et hold, der bare er blevet bedre og bedre. Vi ville i den grad have været klar til et slutspil nu, men vi får desværre ikke chancen for at bevise, at vi kunne have gået hele vejen, siger Daniel K. Nielsen.

Herning endte på andenpladsen i det overståede grundspil, og midtjyderne stod til at skulle møde Herlev i kvartfinalen. 


STATUS - RØDOVRE: Skaderne spolerede alt, hårdt arbejde lige nu STATUS - ODENSE: Mitchell er sikret, nøglespillere på kontrakt