Træner Tirkkonen kaldte kampen i Aalborg for ujævn

Når man taber 0-1 i en ishockeykamp kan man være både tilfreds med sin defensive indsats, men også gerne utilfreds med offensiven.

Sådan var det nogenlunde for Herning Blue Fox efter nederlaget i Aalborg mandag aften, som hjemmeholdet endte med at vinde 1-0.

Specielt de manglende scoringer i overtal pinte træner Pekka Tirkkonen og hans landsmand Miska Humaloja.

- Vi har klart spillet dårligere kampe end denne, hvor vi så alligevel har vundet. I dag spillede vi ganske fint og skulle have scoret nogle mål, især i powerplays, men sådan går det nogle gange. De var lige det skarpere end os og fik puttet en puck i nettet. Der var ikke stor forskel på holdene i aften, men det var dem, der tog sejren, sagde Humaloja til Sportherning.dk

- Vi skal jo nok hjem og kigge lidt på vores powerplay, for det var ikke godt nok i aften, lød det fra den formstærke finne.

- Indstillingen og energien fra spillerne fejlede intet. Men det er klart, at i en kamp med så mange udvisninger er der nogle spillere, der kommer til at spille mere end andre, og kampbilledet bliver lidt mere ujævnt. Alt i alt var det marginalerne, der afgjorde kampen, supplerede træner Pekka Tirkkonen - også overfor Sportherning.dk-

Blue Fox møder Herlev klokken 20 fredag aften. 

 


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-SønderjyskE VIDEO: JULIAN JAKOBSEN efter Esbjerg-Aalborg