Nielsen og Christensen er kampklar og mon ikke de er med i Vojens i morgen?

Hernings to "gamle drenge" Mads Christensen og Daniel K. Nielsen har begge været ude af isen længe, men når Herning Blue Fox løber på isen fredag aften i Frøs Arena i Vojens, er der stor sandsynlighed for at både Nielsen og Christensen er med i lineuppen.

Begge skulle nemlig være fri for både skader og corona, skriver Herning Folkeblad, og når Nielsen og Christensen kommer tilbage i topform, vil de givetvis være ganske store forstærkninger hos midtjyderne. 

De har begge to været ude længe, og det kribler selvfølgelig i dem for at komme i gang igen. Og det er næsten kun ved at sende dem i kamp, at vi kan få svar på, om de er klar til at spille igen. Så vores pause på grund af Corona er kommet ubelejligt for dem, siger Blue Fox-direktør Torben Skovsgaard til den lokale avis.

Daniel K. Nielsen, der er tæt på at runde 800 ligakampe, har ikke spillet siden 16. oktober, mens Mads Christensens seneste kamp daterer sig tilbage til 30. oktober, men der havde han forinden været ude i tre uger, inden han igen blev skadet. 

Der er næppe tvivl om, at begge er topmotiveret for at komme i gang igen. 


16-årige Skjoldå er nu backup for Galansky Familiære årsager og nedlukning medvirkende til Frederiksens hjemkomst