Blue Fox-canadieren skal opereres og bliver ikke klar til at spille ishockey for om et halvt år

De havde glædet sig til at præsentere Chris Clapperton for Herning Blue Fox, men amerikaneren er - desværre for midtjyderne - ude for sæsonen. 

Det skriver Sport Herning, der beretter, at Blue Fox ikke kommer til at benytte Clapperton i Metal Ligaen. Det er en skade, som canadieren har pådraget sig i træningskampene, der holder ham ude.

- Chris er blevet undersøgt af både Jan Hede og en ekspert i Silkeborg, og deres undersøgelser viser desværre, at der er tale om en bruskskade i knæet. Det er alvorligt, fordi det er knogle mod knogle. Heldigvis kan man operere den slags, så det bliver godt igen, men der venter alt andet lige en genoptræning på seks måneder på den anden side, og det betyder desværre, at sæsonen er slut for Chris i Herning, siger sportschef Martin Struzinski til Sport Herning.

Dermed er Herning formentlig på jagt efter en ny import, selv om Martin Struzinski tøver lidt med at slå det fast overfor det lokale medie.

Blue Fox har med målmand Kruse, finnerne Humaloja og Malinen og svenskerne Drugge og Hansson, fem imports på holdet for øjebliket.

Ganske usædvanligt er det altså lige nu et Herning-hold uden nordamerikansk islæt, der træder op for øjeblikket. 

 

 


OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Rungsted Seier Capital VIDEO: Se højdepunkterne fra Rødovre-Aalborg