Kampstart 20:15 i Nordjyske Bank Arena

Rungsted-truppen er på vej op gennem et vindblæst dansk landskab for at møde Frederikshavn White Hawks i en sen aftenkamp, der har faceoff klokken 20:15 i Nordjyske Bank Arena.

Frederikshavnerne kommer fra en nylig 6-1-sejr over Odense, hvor cifrene var ganske overbevisende, mens spillet egentlig ikke var fremragende. Til gengæld var Frederikshavn effektive og ganske kyniske, da chancerne først opstod og med otte point i fem kampe har sæsonstarten nu været ganske fornuftigt for White Hawks. 

Vi så en Christopher Frederiksen, der nærmer sig topformen, ligesom den store finske back Räsänen scorede to gange, fik masser af istid og dominerede ganske solidt på isen i Odense. 

Hos Rungsted var der træthed at spore i Vojens søndag eftermiddag, og det hårde program i CHL, kombineret med skader ser ud til at tære lidt hårdt på de forsvarende mestre netop nu.

Spørgsmålet er, om det kommer til at koste en plads i Metal Final4, hvor Aalborg allerede synes at have kurs mod den ene plads - selv om det er tidligt at drage konklusioner i den retning.

Lige netop i kampen om pladserne i Metal Final4 er aftenens match uhyre vigtig.

Skader/karantæner: Christian Mieritz udgik efter en tung tackling i tirsdags, mens Frederikshavn i forvejen er uden Bumagin og Bertelsen. Måske er unge Philip Nolsøe tilbage. Rungsted uden Hetta, Hardt og Persson, alle har endnu deres første kamp i sæsonen til gode.

Det forventer vi: Hård dag for Rungsted-spillerne med sen kampstart, så det kan blive en vanskelig omgang for gæsterne, der lige skal overleve de første 10-12 minutter mod et Frederikshavn-hold, der formentlig vil komme hårdt ud til kampen.

De indbyrdes kampe: Sidste sæsons kampe er ikke skøn læsning for White Hawks, der nok vandt 4-3 en enkelt gang i Rungsted, men derudover fik gevaldige lussinger i de øvrige kampe. 

Hold øje med: Lucas Andersen er i topform og parat til at drille sine gamle holdkammerater fra Rungsted. Gæsterne skal have mål af den tidligere Frederikshavn-spiller Marcus Olsson, der er en af dem, der virkelig skal bære for mestrene i aften. 

Statistikken: Rungsted formåede at score hele 29 mål i fem kampe mod Frederikshavn sidste sæson. Den strøm af scoringer skal stoppes for hjemmeholdet i aften. 


Kaptajnen gik forrest, da White Hawks sænkede Rungsted Hernings Chris Clapperton kommer ikke i aktion i denne sæson