Over 600 billetter er allerede ude til kampen i aften

Der har endnu ikke været dansk eliteishockey med tilskuere på lægterne i indeværende kalenderår, men i aften sker det endelig igen: Første træningskamp frem mod Metal Ligaen 2020/21 skyder sæsonen i gang, og muligheden for at se ishockey er i den grad blevet taget godt imod af fansene fra Odense og SønderjyskE. 

Det skriver Bulldogs hjemmeside, der meddeler, at der allerede er hentet over 600 billetter til kampen i aften i Spar Nord Arena. 

- I skrivende stund er der allerede hentet mere end 650 billetter, så stemningen forventes at være i top fra de jublende tilskuere på lægterne.

- Med knap 700 billetter hentet til kampen er der rift om pladserne og Spar Nord Arena bliver næsten fyldt under de gældende restriktioner. Så hvis Man endnu ikke har sikret dig en billet til kampen, er det med at skynde sig, lyder det fra Bulldogs.

Man henter sine billetter via linket her.

Både Bulldogs og SønderjyskE melder om kæmpe interesse til kampen, og der vil således både være rigtig mange hjemme- og gæstetilskuere på lægterne. 

Mon ikke der bliver prægtig stemning til kampen, hvor der formentlig både er trommer, der trænger til at blive brugt og fans, der trænger til at bruge stemmerne? 

Der er kampstart 19:00 i Spar Nord Arena. 

 


SønderjyskE-coach Simioni glæder sig til endelig at komme i gang Magnus Koch stoppede i Herning, allerede inden det begyndte for alvor