16 dage til første gældende kamp for sønderjyderne i Champions Hockey League

SønderjyskE er det første hold, der skal i gang i "kompetitiv kamp" i denne sæson, når det allerede 26. august gælder Champions Hockey League-kamp mod Red Bull München. 

Derfor må sønderjyderne nødvendigvis være et af de hold, der er længst fremme i forberedelserne netop nu, og Mario Simioni har også haft sine spillere i en ugelang "camp" på hjemmebanen i Frøs Arena, inden det altså i aften går løs med testkamp i det fynske.

Netop Odense og SønderjyskE plejer at udkæmpe drabelige kampe, og mon ikke også, der bliver gået til stålet i aften, selv om spillerne lige skal finde både rytmen og hinanden?

Hos SønderjyskE manglede man både Shawn O'Donnell og Mike Szmatula på grund af manglende arbejdspapirer til den åbne træning fredag eftermiddag, og Mario Simioni melder også de to tvivlsomme til i aften. 

– Odense bliver helt sikkert endnu engang en svær modstander. De har fået en rutineret træner i boksen og de har hentet nogle stærke spillere, blandt andet direkte i den bedste finske række Liiga. Den amerikanske back Mark Auk bliver helt sikkert også en profil i ligaen, siger han til klubbens hjemmeside. 

- Men vi glæder os helt afgjort til at komme igang igen og få afprøvet nye spilsystemer samt kæde-kombinationer. Man skal dog forvente at der vil blive rokeret rundt i kæderne, da vi fortsat ikke har modtaget samtlige arbejdstilladelser, siger Mario Simioni til soenderjyske.dk. 

SønderjyskE's modstander i CHL - Red Bull München - møder i øvrigt op til første træningskamp på lørdag, hvor den slovakiske topklub HC Kosice står på den anden side af rød linje. 


VIDEO: Alexander True om Rungsted, Seattle og Metal Ligaen Hockeyfeber i syd: Odense og SønderjyskE tørner sammen i sæsonens første testkamp