Det kommer til at koge i Nordjylland i aften, når tabellens nummer et og to mødes

De drømmer allerede nu om det i Nordjylland: En DM-finale mellem Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks. De to holds kongestart på Metal Ligaen og dertilhørende første- og andenplads i både tabellen og formbarometeret har ikke gjort drømmene mindre, og derfor er der ishockeyfeber i Aalborg i aften.

Hallen er udsmykket med røde flag, der er wrestlingshow i forhallen inden kampen, og de to maskotter løber på isen til en "showkamp", lige inden holdene kommer ind. Vi satser i øvrigt på at sende en stemningsvideo live fra Bentax Isarena i minutterne frem mod kampstart. Følg med på Metal Ligaens Facebook-side under hele kampen for liveinterviews og andre gode sager.

Der er også Teddy Bear Toss, når Aalborg scorer det første mål eller midt i tredje periode, og den bamseregn kommer vi også til at vise live på Facebook. 

Der forventes op mod 5000 tilskuere i Bentax Isarena, og de kommer altså til at se to topmotiverede mandskaber, der spiller både for førstepladsen, men også for at være tæt på en definitiv Metal Final4-billet. 

Legendariske Mike Grey har spillet et utal af lokalopgør - både i den gamle hal i Samsøgade og i Bentax Isarena.

- Det er Danmarks største lokalopgør. Uanset placeringen i tabellen er kampene mellem Aalborg og Frederikshavn altid noget helt specielt. Og som frederikshavner er man næsten mere tændt, når man skal ned for at erobre Aalborg end når man spiller hjemme mod dem. Jeg har også ofte haft en fornemmelse af, at fansene fra Frederikshavn råber endnu højere, når de er på besøg i Aalborg. Den kamp i aften bliver megaintens, siger Mike Grey, der gerne ville have overværet matchen i Bentax Isarena - desværre forhindrer en nylig operation i knæet Grey i at tage "sydpå" i aften. 


Jonne Virtanen debuterer for Herning i dag CHL: Rungsteds sidste chance for point i aften