Nordsjællænderne vandt tæt kamp hjemme i Concordium Arena

Rungsted-SønderjyskE 3-2 (0-0,1-1,1-1) 1-0 Rungsted fik sin første sejr i sæsonen, da det fredag aften blev til en 3-2’er hjemme mod SønderjyskE. De to hold leverede en tæt kamp, hvor Jack Jacome endte som matchvinder og dobbelt målscorer.

De to hold gik til stålet fra start i en første periode, der endte målløs. SønderjyskE havde mest spil og fik et mål annulleret. Således kunne Rungsted være mest tilfreds med 0-0 efter 20 minutter.

Rungsted åbnede scoring efter 70 sekunder af anden periode. Tim Wahlgren fandt Matthias Asperup foran buret, og Asperup slog 1-0’eren ind. Efter scoringen satte gæsterne sig på kampen, og Rungsted forsvarede med næb og klør og fik også et par gode chancer på omstillinger.

Da Rungsted igen kom i powerplay, scorede SønderjyskE. Mathias Borrings udligning var slet ikke ufortjent, hvis man kiggede på spilfordelingen. Kampen blev mere fysisk som perioden skred frem. Efter 40 minutter kunne man konstatere, at SønderjyskE havde haft pucken mest, mens Rungsted havde en anelse flere store muligheder på kontrastødene. 1-1 efter 40 minutter.

Kampen åbnede sig endnu mere op i en tempofyldt tredje periode, der bød på en scoring til hvert hold. Gæsternes Gabriel Desjardins bragte SønderjyskE på 2-1 inden der var gået to minutter. Og inden der var gået yderligere tre minutter, havde Rungsteds powerplay slået til igen.

Jack Jacome satte 2-2-scoringen i en kamp, hvor de to målmænd Östlund og Henriksen var bedste spiller på hver sit mandskab. Kampen røg i overtid, og her var Jack Jacome på spil for anden gang i kampen med det afgørende mål på en aften, hvor SønderjyskE havde mest spil, mens hjemmeholdets omstillinger førte til et lille overtag til Rungsted i kategorien ”åbne chancer”.

GOALSHOW: Se målene fra Rungsted-SønderjyskE Odense vendte 0-2 til sejr i Kvik Hockey Arena