SønderjyskE's assisterende træner kunne leve med indsatsen i Herning på trods af at hjemmeholdet vandt 2-1

Vi skal et hurtigt smut tilbage til søndag eftermiddag, hvor Herning slog SønderjyskE 2-1 efter en hård og tæt match mellem to hold, der altid giver hinanden få centimeter på isen. 

SønderjyskE førte 1-0, men i tredje periode lykkedes det for hjemmeholdet at dreje matchen og vinde 2-1. Det fik dog ikke SønderjyskE's assisterende træner Jan Jensen til på nogen måde at være utilfreds med indsatsen. Jensen var i Mario Simionis fravær cheftræner for en eftermiddag.

- Vi havde lidt færre skud på mål end i 5-2-sejren over Frederikshavn (fredag aften), men derudover så jeg ikke nogen nedgang i indsatsen og spillet. Spillerne kom til Herning med stor selvtillid, og vi gik fortjent i føring. Selv om vores defensiv stod godt, skulle vi selvfølgelig score mål nummer to. Men pucken ville simpelthen ikke ind for os, sagde SønderjyskE-assistenten til Nordschleswiger.dk efter kampen. 

- For vores vedkommende var det en god og disciplineret udekamp. Det var tæt, og vi skulle mindst have haft et point. Herning Blue Fox var ikke bedre end os, men vi manglede lige det sidste held. Sådan er sport nu engang imellem, kom det ærligt fra den midlertidige SønderjyskE-chef.

Han afløste Mario Simioni, der af personlige årsager måtte rejse til Canada nogle dage. 

Sønderjyderne er startet med at træne igen i dag, 26. december, for at forberede sig til morgendagens julebrag mod Aalborg Pirates.


Alle fire Continental Cup-finalister kan kvalificere sig til Champions Hockey League Metalligaen.dk ønsker glædelig jul til alle