Odense er på besøg på Kvik Hockey Arena

Odense Bulldogs åbner "preseason" i aften med et besøg i Herning, hvor Blue Fox tager imod.

Fynboerne kommer med to - for denne kamps vedkommende - ganske interessante navne, i form af Markus Jensen og Kristian Jensen.

Begge er nemlig skiftet fra Herning til Odense, og for Markus Jensens vedkommende bliver det første gang i karrieren, at han spiller MOD Herning.

Kristian Jensen har været lidt mere ishockeynomade og spillet i forskellige danske klubber, men vender altså hjem til Odense for at spille for sin barndomsklub. 

- Jeg kan mærke, at jeg glæder mig lidt mere til denne sæson, end jeg har gjort de andre sæsoner. Det bliver specielt at komme tilbage på min gamle hjemmebane. Jeg kender jo alle gutterne i omklædningsrummet, jeg kender byen, og min familie er her – det bliver også dejligt, at de kommer og ser mange kampe, siger han i et interview med Fyens Stiftstidende. 

Herning Blue Fox spillede en ganske tilfredsstillende første træningskamp og kunne glæde sig over 3-1 over Frederikshavn.

Midtjyderne manglede Mac Carruth, som var backup for Thor Baden, angriberen Phil Marinaccio og backerne Simo-Pekka Riikola og Tristan Pomerleau i den kamp. 

I aften smides pucken på Kvik Hockey Arena klokken 19. 


12-dommer-systemet indføres i aften Første udgave af klassikeren i nord i aften