En af Aalborgs faste spillere i de sidste to håndfulde sæsoner fortsætter sin karriere andetsteds

Efter 10 år i Aalborg Pirates, stopper Jeppe Jul Korsgaard efter eget ønske.

Det skriver Aalborg Pirates i en pressemeddelelse.  

- Jeppe har selv udtrykt ønske om at det var tid til at prøve noget nyt, og har derfor ønsket at benytte en klausul, som gør det muligt at ophæve kontrakten ét år før udløb, siger Aalborg-sportschef Ronny Larsen.

- Jeg vil først og fremmest takke alle fans, holdkammerater og folk rundt om holdet i gennem årene for at have givet mig minder for livet, her især de tre mesterskaber og to pokaltitler. Det er ikke nemt at forlade en klub som man er vokset op i og hvor man har været en del af førsteholdet i 10 år og over 500 kampe til følge.

- Det er dog også det der gør, at jeg ønsker at gå nye veje, for skal det prøves er det nu. Det bliver specielt for mig ikke længere at skulle være i de samme rammer og have den samme hverdag, men jeg har brug for noget nyt. Jeg ønsker klubben al held og lykke fremover og hvem ved, måske ses vi igen på den ene eller anden måde, siger Jeppe Jul Korsgaard.

Hvor Jeppe Jul Korsgaard skifter til, er endnu ikke afsløret. 


Mikkel Skjellerup fortsætter i Herlev i den kommende sæson Bagom Mathias From: - Jeg har altid fungeret bedst når der er ro omkring mig