Canadieren skal en tur over Storebælt for at spille ishockey

Rødovre Mighty Bulls kan i dag byde canadiske Jérémy Beaudry velkommen på Vestegnen. Den 27-årige back skifter til Rødovre på en kontrakt for resten af sæsonen. Det skriver Rødovre på sin hjemmeside.Beaudry kom i klemme i sidste uge, da han mod forventning ikke kunne skrive kontrakt med Herning, der ramte lønloftet. Heldigvis for Beaudry kunne han så i stedet få kontrakt med Rødovre. 

Direktør Morten Nielsen om tilgangen af holdets nye back:

- Vi er naturligvis glade for muligheden for at kunne tilknytte en ny dygtig back til truppen, men det er samtidig vigtigt at understrege, at det ligger inde for vores økonomiske ramme.

- Herudover er vi også glade for, at kunne hjælpe en spiller, som stod fanget i en trist situation. Vi blev kontaktet Jérémys agent, som også er agent for én af vores andre spillere, da han er i Danmark og står uden klub, og det har så lykkedes os at lave en aftale, der er god for begge parter. Så vi glæder os til at byde ham velkommen i Rødovre, lyder det.

Beaudry ankom til Rødovre lørdag eftermiddag og afventer nu, at arbejdstilladelsen går i orden. Han vil spille med nr. 58 på ryggen.


FINAL4-FINALEN I BILLEDER: Tag med tilbage til Bentax Isarena lige her TV2 SPORT har fire kampe på programmet i februar