Svensk forward fra Norge til Rødovre

Rødovre Mighty Bulls byder velkommen til den svenske forward Julius Persson, som skifter til Metal Ligaen fra norske Lillehammer.

Det skriver Mighty Bulls i en pressemeddelelse fra klubben, hvor han præsenteres således: 

Persson har de to seneste sæsoner spillet for den norske klub, hvor han blandt andet har været holdkammerat med Brendan Harms i den første af dem. I alt nåede han 45 kampe for Lillehammer med 38 point til følge - heraf 20 mål.

I sin juniortid var Persson først tilknyttet Bofors IK og skiftede efterfølgende til den stærke ungdomsafdeling i Färjestad BK, hvor han spillede som U18- og U20-spiller. Her nåede han også debut i en enkelt SHL-kamp for førsteholdet.

Derefter blev det til fem sæsoner i Sveriges næstbedste række HockeyAllsvenskan for BIK Karlskoga, hvor han har spillet 230 kampe, inden turen gik til Norge.

Cheftræner Thor Dresler sætter ord på holdets nye forward:

- I Julius får vi en forward, som kan producere, men som samtidig også knokler en vis del ud af bukserne. Så selv på aftener, hvor spillet måske ikke er så kønt, bidrager Julius stadig med et stort arbejdsraseri.

- I mine samtaler med Julius har det fra start været tydeligt, at han er meget motiveret for at komme til Rødovre og den danske liga, samt at blive genforenet med en tidligere holdkammerat Brendan Harms. De klikkede godt sammen i Lillehammer både på og udenfor isen.

- Det at vores nye imports kender hinanden så godt, ser vi som en stor fordel både socialt og spillemæssigt, fortæller han.

Kontrakten er gældende for den kommende sæson.

Rødovre Mighty Bulls har nu fem imports på plads til den kommende sæson, og henter formentlig yderligere tre spillere ind for at fylde på importsiden fra start. Det er i hvert fald, hvad sportschef Jørgen Illemann tidligere har sagt i et statusinterview her på sitet. 


SIMON GRØNVALDT fortsætter i Esbjerg Energy FIRE ÅR TIL PATRICK BJORKSTRAND I AALBORG