Mere om kampen i Bentax Isarena fredag aften

Aalborg Pirates-Herlev Eagles 4-1

Den længe ventede premiere i Aalborg trak 2715 tilskuere til Bentax Isarena, hvor stemningen sædvanen tro var ganske glimrende.

Kirill Kabanov, den meget omtalte sidste signing i Aalborg, kom tilbage til sit publikum med manér. Han leverede både mål og assist og fik fansene i Aalborg til at drømme om en ny stor sæson.

- En fin kamp. Holdet arbejdede hårdt, målmanden stod godt. Jeg er i den grad glad for at være tilbage. Fansene var "unreal" som altid, skrev Kirill Kabanov i en hurtig besked efter kampen til Metalligaen.dk.

Herlev-målmand Emil Jidskoug havde en travl aften på kontoret. Aalborgenserne vandt skudstatisikken 33-17.

Som ventet kom gæsterne med en ny "toppet" førstekæde. Brett Thompson havde selskab af Johan Skinnars og Victor Rollin Carlsson i en ny stærk Eagles-konstellation, som dog ikke kom meget til fadet i aftes.

Sidstnævnte Rollin Carlsson kunne dog have vendt kampen på hovedet, hvis han havde scoret på en stor mulighed i begyndelsen af tredje periode. Her var stillingen stadig kun 1-0 i Aalborg-favør.

Der var tumult ovenpå Ulrich Linnet tackling af unge Jonas Jakobsen i kampens slutfase. Det udviklede sig til et større slagsmål og tidligt exit til Mads Carlsen og Tobias Ladehoff. Flere to minutters-udvisninger fulgte også.

Der var glimrende takter i Aalborgs nye topkæde, hvor Thomas Spelling, Felix Scheel og Pierre-Olivier Morin er sat sammen.

CHL: Kan Rungsted overraske i aften? Kampnoter: Rundt om Rødovre Mighty Bulls-Odense Bulldogs