Mere om tirsdagens kamp i Nordjyske Bank Arena

Frederikshavn White Hawks-Herning Blue Fox 3-5

Hård kost for Frederikshavn, der mistede Tadeas Galansky under opvarmningen. Tjekken måtte udgå med en endnu udefineret skade og måtte overlade scenen til unge Aphiwat Sengthaisong Iversen. Tredjemålmanden Kevin Frydkjær var heldigvis i Nordjyske Bank Arena og måtte klæde om i en fart.

Patrick Madsen får største mulige tiltro af sin træner Jari Pasanen. Frederikshavner-backen med fortid i Herning spillede over 22 minutter og var dermed den spiller, der fik mest spilletid for nordjyderne tirsdag aften.

Lige under Madsen på den ”chart” fandt vi russiske Aleksandr Bumagin, der noterede sig for 21:48 minutter på isen i Nordjyske Bank Arena.

I den første kamp mellem de to mandskaber havde Herning intet at byde ind med i de to første perioder, og det var nogenlunde det samme tirsdag aften i Frederikshavn. Her formåede midtjyderne dog at holde så meget ved, at et comeback var muligt i de sidste 20 minutter.

Hos Herning er Daniel K. Nielsen inde i sin vante gænge igen. Han er mr. Istid i Herning og spillede ligesom Patrick Madsen over 22 minutter. Men i tirsdag blev han faktisk passeret af Nicolai Weichel, der spillede 23:46 minutter. Den tredje aktør, der ramte over 20 minutter, var russiske Dimitri Kostromitin.

White Hawks er inde i en tung periode. Nederlaget mod Herning betød, at Frederikshavn kun har fået et point i de seneste fire kampe. Det betyder altså, at Frederikshavn skal ud i en gyser i morgen mod SønderjyskE.

Herning har fået ro. To sejre har givet seks points forspring til Odense på sidstepladsen og det indbyrdes forhold kan udbygges yderligere, når de to hold tørner sammen på søndag.


KAMPNOTER: Rundt om Herlev-Rungsted VIDEO: Højdepunkter fra Esbjerg-Rødovre