Mere om kampen i PM Montage Arena tirsdag aften

Herlev Eagles-Rungsted Seier Capital 3-2

Stik imod forventningerne om en offensiv-minded kamp gik de to mandskaber forsigtigt ind til kampen. Der var ikke en eneste stor mulighed lige indtil T.J. Moore leverede det pucktab, der førte til Rungsteds 1-0-mål.

Victor Rollin-Carlsson spiller en hovedrolle for Herlev for øjeblikket. Det har han gjort hele sæsonen. I går med 23:35 minutter på isen for hjemmeholdet.

Herlev Eagles havde samlet 882 tilskuere til kampen. Mon ikke vi kommer op på et firecifret antal fredag aften, når Eagles møder Rødovre?

Hos Rungsted var det igen Shane Hanna, der blev ”istidskonge”. Canadieren noterede sig for 25:18 minutter og spiller virkelig meget for de forsvarende mestre.

Luis Blak Olsen er stille og roligt kommet i gang med at producere point igen. Den solide mand fik assister på begge Herlev-scoringer i sidste periode.

Johan Skinnars skyder rigtig meget på mål i stort set hver eneste kamp. Således også i kampen mod Rungsted, hvor svenskeren huggede til syv gange.

Herlev er blevet til comebackkonger. Efter 2-5 i Vojens, der blev vendt til 6-5, klarede Eagles altså at vende 1-2 til 3-2 mod Rungsted. Og det giver altså nu mulighed for at spille Metal Final4. Med en sejr over Rødovre fredag, er alting sat på plads for Eagles.

Rungsted har også muligheden for at komme i Metal Final4. En sejr i aften (torsdag) kan gøre det for de forsvarende ”The Double”-vindere.