Mere om kampen i PM Montage Arena fredag aften

Herlev-Herning 5-2

  • Herning-supporterne har siden Hockey Stars-arrangementet i Rødovre, hvor Cameron Brace imponerede med sin hurtighed, ventet på, at han skulle score sit første mål i Blue Fox-trøjen. Det lykkedes med den tidlige scoring i PM Montage Arena fredag aften. Men det var i store træk også det eneste, Brace kunne glæde sig over denne fredag.

  • Det er stadig de to første kæder, der trækker læsset hos Herlev, der dog også gav fint med spilletid til tredjekæden med Christoffer Gath, Magnus Molge og Ulrich Linnet. Fjerdekæden bruger træner Patric Wener minimalt hidtil i sæsonen. Spændende om det fortsætter tirsdag i Odense.

  • Brett Thompson, Herlevs kaptajn, fortsætter med at være her, der og allevegne. Thompson leverede et mål og tre assister og bliver bedre og bedre år for år – ser det ud til. Gennemgående kunne midtjyderne slet ikke klare Herlevs førstekæde, da det først begyndte at rulle.

  • Herning var uden Kristoffer Astorp og Mark MacMillan. To vigtige spillere, som stensikkert kan gøre gavn, når de formentlig er klar i den kommende uge.

  • Her spiller Herning tirsdag aften hjemme mod Aalborg, det ubesejrede tophold, og fredag aften ude mod Odense Bulldogs. Det kunne godt ligne noget af en retningsgivende ude for Hernings sæson.

  • - Nej, det var alt i alt en skidt præstation. Det er svært at finde noget positivt. Vi kom ellers godt i gang med målet fra Cam, men derfra kunne vi ikke rigtigt få tingene til at lykkes for os, sagde Herning-kaptajn Daniel K. Nielsen til Herning Folkeblad efter kampen i Herlev.

  • Der var 750 tilskuere på plads i PM Montage Arena ifølge den officielle kamprapport. Herlev fortsætter med at holde et pænt snit, hvis man sammenligner med normalen på den her årstid i ”Ørneborgen”.

  • Herlev kunne i løbet af ugen meddele, at billetsalget til Kim Staals testimonialkamp 8. november er begyndt. Legenden fortjener intet mindre end fuldt hus på en aften, hvor folk fra hele landet formentlig kommer for at hylde ”Staalmanden”.

  • Herlev Eagles har indtil nu ikke hentet point på udebane, men har også kun haft et enkelt skud i bøssen på fremmed is. Tirsdag er der mulighed nummer to, der falder i VinMedKant Arena i Odense.

Kampnoter: Rundt om Frederikshavn White Hawks-Odense Bulldogs Kristian Jensen: Min handling var uacceptabel