Mere om kampen i Rødovre Centrum Arena tirsdag aften

Rødovre-SønderjyskE 1-2

SønderjyskE synes at være tæt på Metal Final4, og Rødovre er nok slået hjem i det kapløb.

Sønderjyderne har en regulær nøglekamp mod Herlev kommende fredag, som nok skal vindes. Derefter møder sønderjyderne både Frederikshavn og Aalborg ude, og her kan man ikke ligefrem kalkulere med point.

Rødovre manglede folk i aftes, og gav derfor debut på backpladsen til Magnus Galby. Også målmand Matt O’Connor var skadet. O’Connor blev afløst af William Rørth. Det gav en plads på bænken til en anden ung mand, Magnus Wulff.

Matt O’Connor, Teemu Virtala, Kim Johansson og Kasper Jensen var ude for hjemmeholdet.

Nick Crawford var igen Rødovres mest benyttede mand med små 25 minutter på isen. Lige efter var det Matthias Asperup, der i øvrigt endte kampen i tumult med modstanderne.

Kun otte minutter til Miro Keskitalo kunne sagtens tyde, at han også døjer med en slags problemer. Keskitalo plejer ligeledes at være en af Rødovres mest benyttede spillere.

Kampen blev aldrig den store spillemæssige oplevelse, men fight og vilje var til stede under det meste af kampen. SønderjyskE grundlagde sejren i powerplay i de første 20 minutter, og herefter var Rødovre i jagt på point.

Rødovre kom tættere og tættere på SønderjyskE-målet i slutfasen og tog timeout med 40 sekunder igen. Herefter var der sandt bombardement af gæsternes mål, hvor pucken hoppede og dansede omkring målstregen. Ind ville pucken ikke for hjemmeholdet, og SønderjyskE vandt dermed med smalle 2-1.

Mike Little er virkelig blevet en nøglespiller for sønderjyderne. Amerikaneren stod med næsten 26 minutters istid i gårsdagens match.

Rødovre-direktør: Kasper Jensen snart klar igen Kampnoter: Rundt om Esbjerg Energy-Rungsted Seier Capital