Mere om kampen søndag eftermiddag i Bitcoin Arena

Rungsted-Herlev 3-6

Som vi noterede os i kampreportagen, var det altså første gang i 13 forsøg, at Herlev vandt i Rungsted. Derfor var sejren af ekstra stor betydning for ørnene og deres selvtillid.

Efter et par sejre i løbet af ugen, var Rungsted tilbage nede på jorden igen. Der var masser af dumme fejl i løbet af de 60 minutter, der kostede spilrytme.

Der er flere af de udenlandske spillere, der ikke rigtig er tonet frem endnu hos Rungsted. Mario Lucia eksempelvis, står blot med en enkelt kasse. Der var større forventninger til ham, men amerikaneren kan naturligvis nå at komme igen.

Til gengæld er det ganske imponerende, hvad Herlevs udlændinge præsterer. Førstekæden er ustoppelig pt, og scorede fire gange søndag eftermiddag. Hatten af for træner Patric Wener evner til at scoute makkere til Brett Thompson, som også bare bliver bedre og bedre.

De tre spillere fra Herlevs A-kæde indtager også top tre i Metal Ligaens pointliga med solid afstand ned til Niklas Andersen fra Esbjerg på fjerdepladsen.

Efter en god start i Rungsted var Juuso Pulli i dag på isen ved fire Herlev-mål – dog et enkelt i gæsternes powerplay, som derfor ikke tæller i plus/minus-regi.

Jon Lee-Olsen fik igen muligheden for at starte hos Rungsted. Han blev pillet ud efter 27 minutter, da Herlev scorede til 4-1. Thomas Lillie erstattede Lee-Olsen, og var mindre heldig ved Herlevs 5-3-mål, hvor årets målmand fra i fjor droppede fælt.

702 tilskuere var på plads i Bitcoin Arena, det niveau, hvor hjemmeholdet har ligget i det meste af sæsonen hidtil.

Kampnoter: Rundt om Herning Blue Fox-Frederikshavn White Hawks Overbevisende Herlev-sejr i Bitcoin Arena