Legenden er klar på trænerbænken hos Eagles

Herlev Eagles har fået ny mand i trænerteamet. 

Det er ingen mindre end Kim Staal, der tilknyttes ørnene, skriver klubben i en pressemeddelelse. 

- Vi har mange unge spillere med et højt potentiale i denne sæson. Vi sætter virkelig fokus på at udvikle disse spillere, til at nå deres fulde potentiale. Derfor føles det rigtigt for mig som sportschef og cheftræner, at optimere vores måde at udvikle spillere på, ved at tilføje Eagles og Danmarkslegenden og tidligere topspiller Kim Staal til vores trænerteam, siger cheftræner Patric Wener. 

- Kims hovedopgave bliver at udvikle vores scoringsstrategi og scoringsteknik. Sammen med Erik Vikström har vi fået to meget passionerede personer ind med et meget højt ishockeykendskab. Det er en meget spændende vej, vi går med Eagles, lyder det. 

Samtidig siger Wener om den nye målmand Gustav Bågenvik: 

- Når du har et ungt hold, skal du sørge for at have et meget stærkt forsvarssystem. Vi mener, at vi i Lukas Horak har den bedste målmand i Metal Ligaen. For at give ham og vores forsvar en fair chance for at være på toppen i hver eneste kamp og for at give vores to unge talentfulde målmænd en chance for at udvikle sig i det rigtige tempo, trin for trin, har vi besluttet at bringe en erfaren og god målmand i Gustav Bågenvik ind på holdet, forklarer han. 

Gustavs sidste klub fik økonomiske problemer, og det gav os en chance for at bringe ham ind på holdet, med vores økonomiske muligheder, siger Patric Wener, der selv glæder sig over at være tilbage efter overstået sygdom. 

- Det er fantastisk at være tilbage, at leve for min passion som er Ishockey og at være i Ørneborgen igen. Igen tak for det fantastiske velkomstbanner ved mit comeback. Det motiverer mig og Eagles teamet endnu mere, til at bruge mange timer, tanker og en masse passion for at finde veje for Eagles til at få succes. Det er en udfordring, men meget spændende, siger han. 


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Aalborg-Rødovre VIDEO: MAGNUS POVLSEN efter Aalborg-Rødovre