Stemningen er stadig god hos Mighty Bulls, siger forwarden i et interview med Rødovre Lokal Nyt

Rødovre er ikke kommet alt for godt fra start efter den ufrivillige Coronapause, men det er ikke nemt "bare sådan" at komme op i omdrejninger, så det er måske ganske logisk, at det blev til et par nederlag mod Rungsted og SønderjyskE i weekenden. Men det blev bedre rent spillemæssigt bare fra fredag til søndag konstaterer Steffen Klarskov i et interview med Rødovre Lokal Nyt

Selv var han ret hårdt ramt af Corona.

- Det er klart, der mangler lidt timing og teknik i nogle situationer, når man ikke har spillet i mere end to uger og for mit eget vedkommende lå jeg 16 dage i sygesengen, så jeg var ikke på toppen, da jeg lige var kommet tilbage og vi var mange, der var ramt, lyder det fra Steffen Klarskov. 

Han tror stadig på, at Rødovre kan komme i gear frem mod det kommende slutspil. 

- Der er en god stemning i truppen og vi har en god tro på, at vi kan lykkes. Desuden er det mange år siden, vi har trænet så godt som i denne sæson, lyder det fra Steffen Klarskov. 

- Der skal ikke meget til, før vi får det vendt og det vigtigste er, at vi er klar, når vi kommer til slutspillet, for vi har ikke noget dårligt hold. Naturligvis er der forskel på vores spillertrup og topholdene, som har et budget, der er dobbelt så stort end vores. Men vi kan sagtens overraske i et slutspil og jeg har stadig fornemmelsen af, at vi sagtens kan gøre noget godt, konstaterer Klarskov, der ligeledes pointerer, at han savner fansene på lægterne i Rødovre. 

- Vi mangler helt klart at have vores fans i ryggen, som ofte har givet os de 5-10 % mere. Fansene gør også, at det ikke er sjovt for modstanderne at spille i Rødovre. Jeg tror, det spiller meget ind, at vi mangler det rygstød, siger han. 

 


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Esbjerg Energy OPTAKT: Aalborg Pirates-SønderjyskE