Den 23-årige back forstærker defensiven hos White Hawks

Det har ikke været så dramatisk i løbet af den her transfertirsdag – faktisk har det været en meget stille dag, men her til aften lige før deadline, løb der alligevel en enkelt ny mand ind i Metal Ligaen.

Det er en ung spiller, men alligevel en gammel kending, der løber ind hos Frederikshavn White Hawks for den resterende del af sæsonen.

Ludvig Adamsen har tidligere spillet ligahockey for både Hvidovre, Herlev og Herning, og får altså nu chancen for at bevise sig i Frederikshavn.

En solid defensiv back, ikke så hurtig, men med stor styrke i nærkampene, der skal løse de akutte problemer, der er opstået i vendelboernes defensiv efter skaderne til Rasmus Søndergaard og måske også finske Santeri Suistio, der blev ramt hårdt af Cameron Brace i fredagens kamp i Herning.

Adamsen kommer ind fra den svenske Division I-klub Tyringe, der har haft en rigtig skidt sæson og lige nu ligger til at skulle i kvalspil for at blive i rækken. Klubben har mistet et hav af spillere og går altså nu også for Ludvig Adamsen for den resterende del af sæsonen.

Frederikshavn skriver følgende:

Det er med stor glæde vi i Elite Nord Frederikshavn A/S kan offentliggøre, at vi her en time før transferdeadline har skrevet kontrakt med Ludvig Adamsen.

Den 23-årige back har fået sin ishockeyopdragelse i Rødovre, men drog i en tidlig alder til USA og Canada, hvor han spillede i fire sæsoner.

Herefter vendte han hjem til Metal Ligaen, hvor han repræsenterede Herlev, Herning og Hvidovre. I denne sæson har Ludvig Adamsen spillet for den svenske klub Tyrringe i Division 1, hvor han har spillet 22 kampe.

Ludvig Adamsen er hentet ind som en stærk defensiv back, med sine 190 cm og knap 100 kg.

Vi har valgt at styrke backsiden, da Rasmus Søndergaard er ude 3-4 uger endnu, og vi endnu ikke ved hvordan Santeri Suistios hjernerystelse vil påvirke ham i nærmeste fremtid. Det ser heldigvis ikke alvorligt ud, men man ved aldrig med disse hovedskader, og derfor har vi valgt at gardere os på backsiden.

Ludvig ankommer til Frederikshavn i løbet af de næste par dage, og vi forventer ikke han får debut allerede i morgen mod Esbjerg.


OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Esbjerg Energy UGENS HOLD - se hvem der er kommet gennem nåleøjet